fredag 14 augusti 2009

Första sändningen här äntligen


Vi har gått med i nåt som kallas vinprenumeration. Vi valde Sydafrikanska Vinklubben. Det fungerar så att man betalar en summa i förväg för en vald prenumeration. Då ingår skatt och alla avgifter. Vi betalar ca 1100:- och får då tolv flaskor vin. Vi har valt en blandning av 4 vita, 2 rosé och sex röda. Frakten tar ganska lång tid så vi hade redan betalt in två omgångar, så man ju funderade om det funkar och om klubben finns överhuvudtaget, eller om man var hellurad.

Så idag damp det ner ett mejl om att jag hade paket att hämta på bussgods. Ovan ser ni innehållet. Det känns roligt att testa olika viner. Man får oxo en massa erbjudanden om vinprovarpaket, sändningar från speciella vingårdar, böcker, resor och en massa annat intressant. Rekommenderar detta. Det känns ju oxo extra skönt att skatten är betald.

Ska nu vänta på att sambon kommer hem från jobb i Finland så vi kan smutta loss.

2 kommentarer:

  1. Det verkar ju jättehäftigt med en vinprenumeration. I synnerhet som det ju inte verka kosta skjortan! Jag funderar skarpt att kroka på! Hoppas att du kommer med kommentarer och mer info om vinerna framöver.Toppen!

    SvaraRadera
  2. Hur gick det sadan? Är ni nöjda med prenumerationen? Är lite nyfiken då jag skulle vilja prova själv men vet inte vad man ska välja!!

    SvaraRadera