fredag 7 augusti 2009

Grooming

För ett tag sedan kunde man läsa att utsläpp av bla läkemedel sakta men säkert höjer östrogenhalten i grundvattnet. Krokodiler i Californien var sterila och närapå könlösa.

Jag har nu kommit på att det är detta som ligger bakom den "grooming-trend" som föreligger bland män. Vilka bevis har jag då på det? Jo:

Vi skaffade en hankatt som fick heta Göte. Han var grå och vit och från Bollnäs. Han hade en egenhet; han tvättade sig aldrig. När han närmade sig ett år började han slåss. han var ute ett dygn, kom hem och såg ut som en fågelskrämma; ärrig och skitig. Han brydde sej inte, bara åt och sov ett dygn. Inte en tendens till tvättning. Ville inte heller umgås med oss. Vi hann inte kastrera honom förrän han försvann i nio veckor.

Han kom hem en dag och vi beställde tid för kastrering. Man fick nästan be om ursäkt för han var så skitig. Han kom hem från veterinären, var lite dålig och hängig ett par veckor. Pälsen var tufsig och vi trodde det var nåt fel på honom. Men så en dag glittrade det till i ögonen på honom och han tog ett par tvekande tag med tungan på pälsen. Sen dess har han inte slutat att tvätta sej känns det som. hn putsar och fejar och är så social att man blir generad. Pälsen är blank och fin och så len som siden. Förr fick man gå och tvätta sej efter en klapp på honom.

Det måste ju alltså vara hormonomställning som fick honom att börja tänka på det yttre. Det måste ju vara samma sak med mänenn. Östrogen i vattnet och vips ska det vara moisturising och peeling både här och där. Tänk så det kan gå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar