lördag 18 juli 2009

En sista chans för strumpor

När man tvättar så är det ju ett känt faktum att vissa strumpor väljer att "gå vidare" till en annan tillvaro. De smyger helt enkelt iväg på nåt mystiskt sätt och lever kanske sina glada dagar på nån enbent nånstans. Ibland är de bara tillfälligt borta och då får de en ny chans för deras ex finns nämligen kvar på en hylla. De trogna stackarna ligger alltså och hoppas att deras livspartner ska återvända och ibland händer det!

Äntligen kommer deras ex tillbaks och de kan återförenas i en skön dans. Men ofta händer det oundvikliga. Den förlorade återvänder aldrig och de suktande uddarna får helt enkelt "kila vidare" på egen hand i världen. Via sophanteringen. Hemskt, men ett måste. Annars skulle man ha fler uddingar än par och en sådan verksamhet skulle tarva en lokal och nån slags systematisering. Eller varför inte skita i att vara tvungen att ha par utan bara ha som målsättning att vara varm om fötterna. Varför törs vi inte detta? (det blir ng en helt annan bloggning)

Dagens lärdom: Ordet NÖTKREATUR kommer av det tyska ordet nöt, som betyder ägd och det grekiska ordet kreatur, som betyder varelse. Alltså ägd varelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar