lördag 4 juli 2009

Hur man äter 400g hamburgare

Jag har en kompis som heter SegLars. Här kommer en liten beskrivning av hur han lyckas äta en 400 g hamburgertallik med rikligt med strips. Först här det till historien att han grundat med öl och s.k. fyllebrännboll. När sedan hungern kommer smygande åker hela sällskapet till "Giddegrillen" i Västerås och beställer mat, SegLars mest.

Sedan vidtar ätandet av stripsen. Hungern finns fortfarande där och det hela går lätt. När sedan hamburgaren ätits fram är det dags för att
ta sig an den. Det hela går fortfarande som en dans. men man börjar ana ett litet motstånd. Små stönanden och grymtanden. Omgivningen börjar så smått häckla honom och säga att han kommer att bli kallad fjolla om han inte äter upp. Detta peppar honom och han fortsätter glufsandet. Färgen i hans ansikte blir nu rödare och rödare. Han ler frånvarande som om han var i trans.

Publiken överväger att starta hejarramsor, men det går förvånandsvärt bra ändå. Dressingen från hamburgaren täcker nederdelen av hans ansikte, men han bara ler.

Nu verkar ha kommit in i andra andningen, hamburgaren försvinner i en rasande fart, men nu orkar han inte hålla i hamburgaren längre utan den äts direkt från underlaget.


Plötsligt är hamburgaren slut och vi applåderar. Nu återstår bara en sörja av dressing och sallad, det hela ser ut som en spya. Med ett triumferande leende sörplar han i sig sörjan med ett högst motbjudande ljud.

Och Tada!!! det hela är över. 400g av dubbelburjare med strips ligger nu och bubblar med en massa öl. När jag lämnade lokalen hade hamburgaren fortfarande inte lämnat SegLars. Keep up the good work man!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar