torsdag 30 juli 2009

Myggsäkrat

Så här när sommaren lider mot sitt slut och man inte kan sitta ute på kvällarna iallafall för att det är så himla kallt så har jag sytt myggnät till uterummet. Hittade "garagemyggnät" för 19:90 för 2x2m så jag köpte en hel bunt och sydde ihop dom till ett tolv meter långt myggnät. Har oxo inrett med en massa lyktor och sånt. Vi får väl se, vi kanske tar på oss survival-overallerna och grillar nån kväll.

Lägg även märke till den oerhört mogna poolen vi har. De enda som badat i den är dock daggmaskar. Vi hittar massor på botten, har de självmorstankar, och hur kommer de ner?

2 kommentarer:

  1. Vilket födgeni!!! 12 meter långt myggnät. Men det ser faktiskt jättemysigt ut. Synd bara att det är ett så´nt attans busväder idag. Kanske bättre hos dig. Här blåser det så inte en endaste mygga kan hålla sig "på vingen" som ornitologerna brukar säga. Jag gillar verkligen poolen också. I synnerhet den där mackapären ovanför ,den vad det nu är. Ha det så gott i tältet, poolen eller runt grillen!

    SvaraRadera
  2. Taket är en riktigt high-tech-pryl. Man kan ansluta trädgårdsslangen och då får man ett sprinklande regn i "mössan" (som om man behöver ännu mera regn)

    SvaraRadera