fredag 13 mars 2009

Jobb igen

Har nu ett av mina mer och mer sällsynta arbetspass. Det är tufft att vara extrachaufför nuförtiden. Men jag har valt det själv och det funkar än så länge. Ikävll var det ganska lugnt i Söderhamn. Hinner med en del kapitel i ljudboken på mobilen, Lyssnar på "Flickan som lekte med elden" av Stig Larsson. Det är så grymt spännande, men problemet med mp3 i mobilen är att det inte går att spola framåt, så om det ringer eller om man får jobb så måste man börja från början. kan dock inte låta bli när det är så spännande.

Nu skulle man vilja ha ett lite längre jobb så tiden inte står så himla still. Ångrar att jag inte har med mig headsetet, får ta med mej det imorgon, då kan man ju "tjuvlyssna! även med kunder i bilen.

Ska nu jobba till 03 och det är bara fem timmar kvar. Konstigt nog går timmarna ganska fort ikväll ändå, trots lite jobb. Det är bra. Längtar hem till sängen och mp3-boken. Brukar vara perfekt att varva ner lite när man kommer hem. Det går aldrig att lägga sej direkt och försöka sova, även om man jobbat hela natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar