söndag 14 juni 2009

Vitlök - vilken underbar uppfinning


Väntar bara tills man kan länka en doft. I såfall skulle ni få känna på vitlök. Just nu puttrar en potatisgratäng i ungnen och just dom har en speciell förmåga att dofta vitlök. Det känns oxo så där lagom höstigt att äta gratäng.

Var till den stora metropolen Bollnäs idag. Sambon ville köpa Blue-Ray-spelare. På Elgigantens hemsida fanns den att beställa, men vi tänkte att det måste ju vara billigare att åka till butiken och släpa hem den själv, men ack vad man bedrog sej. Den kostade 1600:- mer i butiken. Jösses!

Lite trist att allt ska styras mot internet. Enda kontakten som ökar är den med lantbrevbäraren som måste hit med alla paket. Sambon beställer så mycket filmer och filmboxar på Tradera att brevbäraren ibland våldför sig på paketen. Jag såg med egna ögon hur han med knytnäven bankade ner paket. En plastbox runt en box gick sönder. Men man är ju glad att han kommer ut och levererar. Sitter just och funderar på om man skulle kunna ha en cykelkorg och sätta på baksidan av brevlådan. Hmm.... tål att tänka på. Nej nu ska jag fräsa på lite fläskfilé (tyvärr dansk tror jag)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar